corporate Nederlands    Italiano    English    Deutsch small logo

De Drawing Room Opera Company combineert professionele zangers en musici met professionele maar ook zakelijke zangers en musici, die de kunst- en zakenwereld samenbrengen met gegarandeerd professionalisme.

Trakteer uw gasten op een avond die wordt gezien als uiterst plezierig en vermakelijk. Evenementen kunnen worden aangepast om elke locatie of tijd voorwaarden tegemoet te komen, met online inspectie en de expertise die noodzakelijk is om uw evenement speciaal te maken.

Voor grote evenementen kunnen geluid en licht teams beschikbaar worden gesteld indien gewenst.

De Drawing Room Oopera Company presenteert programma's die uniek zijn, humorvol, dramatisch en onroerend, die uw gasten meenemen door het elegante verleden tot de huidige tijd op een tijdloze tocht van muziek en liedjes die uw hart zullen verwarmen en blijvende herinneringen zullen opleveren.

Benader Ray Twyford voor meer informatie op info@drawingroomopera.com of op +353-1-2982219. U kunt ook ons formulier op de contactpagina opsturen.

gold mask


The Drawing Room Opera Company, 120 Sweetmount Avenue, Dundrum, Dublin 14, Ireland.   Tel/Fax +353-(0)1-2982219.   Mobile +353-(0)86-8291661


Over ons    /    Zakelijk   /   Evenementen   /   Recensies   /   Contacteer ons   /   Startpagina   /   DROC cd   /   Links